Menu
Vorige Volgende

Voorwoord

 

Beste inwoners van Deurne,
 

Toen ik een aantal jaren geleden gevraagd werd om me aan te sluiten bij DeurneNU, ben ik eerst eens kennis gaan maken met de mensen, de standpunten en werkwijze van DeurneNU. Ik boog me over de verkiezingsprogramma’s en al het oude campagnemateriaal. De rode draad en de kernwaarden van DeurneNU kwamen snel en eenvoudig naar voren.

Is dat saai? Of is dat gewoon betrouwbaar? Ik zag veel oude bekenden, die ook nu nog in beeld zijn bij de vereniging. Mensen, jong begonnen, maar nog steeds actief. Leden die ik nu nog om raad vraag als het nodig is. In een boekje zag ik de opmerking staan over het gemêleerde gezelschap, van maatpak tot spijkerbroek, uit alle wijken en dorpen van Deurne. Ook daarin is nog niet veel veranderd.

Betekent dit dat de partij stil staat? Of betekent dit dat de partij met respect voor en kennis van de historie het Deurne van NU verder wil en kan ontwikkelen? In alle stukken komt naar voren dat DeurneNU het welzijn van de Deurnese mensen wil bevorderen op het gebied van wonen, werken, studeren en recreëren. Dat is iets waar DeurneNU nog steeds voor staat en waar we nog steeds hard voor werken. Om de vier jaar komt er een nieuw verkiezingsprogramma dat daar invulling aan moet gaan geven. Het is de manier om aan te geven waarvoor we staan en wat we willen bereiken. Iedereen weet dat na vier jaar lang niet alles van het lijstje kan worden afgestreept. Dat is niet erg, maar we zullen onze keuzes altijd aan jullie verantwoorden.

Kortom, de doelen en de inzet van DeurneNU zijn simpel en de afgelopen jaren amper gewijzigd. 

  • Deurne moet een fijne plek zijn om te wonen voor alle inwoners in alle wijken en kernen van Deurne. 
  • Voorzieningen op het gebied van onderwijs, zorg en welzijn moeten in Deurne voor iedereen beschikbaar zijn. 
  • Deurne moet een goede plek zijn om te ondernemen en te recreëren. 


​Voor mij, voor ons, zijn dit geen loze, algemene kreten. In het verkiezingsprogramma van DeurneNU 2022-2026 staat beschreven hoe we de komende jaren samen met jullie en de andere politieke partijen verder willen bouwen aan een nog mooiere en betere gemeente.

Ik hoop velen van jullie de komende jaren tegen te komen en te werken aan een prettige samenwerking, want Deurne mooi houden en mooier maken, kunnen we alleen samen. Zo werken we verder … met elkaar.


Met vriendelijke groeten,

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Website door Buro TARGET