Menu
Vorige Volgende

Anne Verstappen

De enige vrouwelijke lijsttrekker in Deurne. Trotseert het leven met een gezonde dosis zelfvertrouwen. Rolde op 13-jarige leeftijd de politiek in. Geeft sindsdien gevraagd en vooral ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders. Stampte in 2021 haar eigen advocatenkantoor uit de grond.

Anne trekt met liefde de gemiddelde leeftijd van de Deurnese politiek omlaag. Zet zich in voor een aantrekkelijk ondernemersklimaat. Is vastberaden korte metten te maken met de krappe woningmarkt. Wil woonlasten het liefst verlagen en zeker niet verhogen. Maakt zich er hard voor om ondernemers en inwoners te betrekken bij de Regionale Energiestrategie.

Creatief met woorden en gedachten. Een regelrechte doorzetter met veel veerkracht. Besluitvaardig. Schept snel orde in chaos. Energiebom. Mevrouwtje ongeduld. Gek op juridische puzzels. Dol op Latina, haar lieve, maar veel te grote witte hond. Drinkt thee uit idioot grote mokken en wordt intens gelukkig van Sensations Thai Sweet Chili Chips.

Zij heeft in haar kast maar twee soorten outfits: trainingspakken en jurkjes. Voelde zich on top of the world toen het lukte om een gratis glasvezelnetwerk in Deurne te krijgen. Geeft als letselschade advocaat slachtoffers van misdrijven en ongevallen een stem. Is al zo’n vier jaar lid van de Raadstafel 21, een overlegplatform van 42 raadsleden in de Metropoolregio Eindhoven.

Presteerde het ooit om de verkeerde vakantie te boeken en vervolgens de tijd van haar leven te hebben. Vindt het heerlijk om zichzelf te verdiepen in regionale samenwerkingsverbanden en kwesties. Is allergisch voor van alles, maar vooral voor opgeven. Geeft belachelijk veel geld uit aan eten (snoepkont eersteklas). Droomt van meer vrouwen in de Deurnese raad.

Of zoals Anne het zou zeggen:

“Zonder te schreeuwen, stel ik alles in het werk om ervoor te zorgen dat iedereen gehoord wordt.”

Website door Buro TARGET