Menu
Vorige Volgende

Politieke vereniging DeurneNU heeft haar lijst bekendgemaakt. Bij het maken van de lijst is gezocht naar de combinatie van ervaring, vernieuwing en verjonging. Een geslaagde missie. Zo heeft DeurneNU als enige partij in Deurne een vrouwelijke lijsttrekker in de persoon van Anne Damen-Verstappen. Hetgeen hoog tijd werd. Tot de eerste vijf behoren vier kandidaten met een leeftijd van 30 jaar of jonger. Dit wordt in evenwicht gebracht door de ervaren routiné Helm Verhees, de huidige Wethouder voor de partij.

Zoals u van DeurneNU gewend bent, worden alle dorpen en wijken vertegenwoordigd en komen de mensen uit alle geledingen van de samenleving. Op de lijst staat een aantal vertrouwde gezichten en verschillende nieuwkomers. De leden van DeurneNU zijn ervan overtuigd dat deze gedreven club van 43 mensen representatief is voor de Deurnese gemeenschap en hiermee de komende jaren Deurne samen verder vooruit kan helpen. De top van de lijst ziet er als volgt uit:

1. Anne Damen-Verstappen (H. Geest Parochie, 30 jaar); 2. Helm Verhees (Liessel, 60 jaar); 3. Janke van Dijk (Helenaveen, 22 jaar); 4. Ruud Kuijpers (Walsberg, 29 jaar); 5. Kiran Doerga (Koolhof, 30 jaar); 6. Frank Veldhuijzen (Liessel, 61 jaar); 7. Roel van Gils (De Vennen, 38 jaar); 8. Michiel Maas (Vlierden, 26 jaar); 9. Hans van Oosterhout (St. Jozef Parochie, 43 jaar); 10. Annette Swinkels-Van Engeland (Zeilberg, 33 jaar); 11. Coen van Horen (Neerkant, 28 jaar).

Verder presenteert de partij haar verkiezingsprogramma. Ook hierin zijn vernieuwingen en goede ervaringen in evenwicht gebracht. Het volledige programma is net als de gehele kandidatenlijst terug te vinden op de website. DeurneNU hoopt op voldoende steun van de Deurnese kiezers om haar ideeën te realiseren waardoor Deurne zich verder kan ontwikkelen als een gemeente waar het voor iedereen fijn wonen, werken, leven en liefhebben is.


 

Terug naar overzicht

Website door Buro TARGET