Menu
Vorige Volgende

Anne Damen-Verstappen (Houtenhoek)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - ANNE DAMEN-VERSTAPPEN

Verder... met Anne Damen-Verstappen

Mijn naam is Anne (27 jaar). Ik ben geboren en getogen in Deurne. Ik ben opgegroeid in de Sint Jozefparochie, heb korte tijd in Liessel gewoond en woon nu samen met mijn man in de Houtenhoek. Ik woon graag in Deurne, omdat je hier de luxe hebt om te kiezen voor rust of drukte. Deurne heeft zowel veel natuur als cultuur, horeca en winkels. Bovendien beschikt Deurne over een intercity-station en ligt het vlak bij de snelweg. Dit is voor mij handig. Ik werk namelijk in Eindhoven als advocaat bij Schakenraad Advocaten en reis vaak het hele land door.

Naast mijn werk en politiek doe ik aan fitness, lees ik, kijk ik graag series & films en ben ik gek op onze twee honden.

Mijn motto is: "Jong geleerd is oud gedaan". Al op jonge leeftijd heb ik deelgenomen aan diverse debattoernooien en in april 2017 nam ik de felbegeerde Schellenbachtrofee in ontvangst na het winnen van de internationale Zuidelijke Pleitwedstrijden. Daarnaast ben ik al sinds mijn dertiende politiek actief is binnen de gemeente Deurne (jongerenraad en participatieraad).

Voor mijn werk in de politiek geldt ''een mondige burger is mijn bondgenoot''. Luisteren naar wat anderen zeggen en iedereen betrekken, is voor mij de grootste uitdaging. Politiek is niet langer een kwestie van knopen doorhakken namens de burger, maar van processen in gang zetten mét die burger. Zo komen we samen verder!
Website door Buro TARGET