Menu
Vorige Volgende

Kiran Doerga (Koolhof, 30 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - KIRAN DOERGA

Geboren in Suriname, maar getogen in Deurne. Als vijfjarige wijsneus startte Kiran op basisschool de Piramide in de Koolhof. Sindsdien is hij veel veranderd, maar zijn koppigheid is er nog steeds. Of koppigheid? Wellicht kun je het beter vastberadenheid noemen, want als Kiran zich ergens in vast bijt dan laat hij niet los totdat hij slaagt.

Zijn studie moet hij nog afronden, maar een goed idee moet je volgens Kiran niet uitstellen. Onlangs begon Kiran, die meerdere kookwedstrijden won, daarom zijn eigen onderneming die is gespecialiseerd in authentieke Surinaamse maaltijden en producten. Onder de naam Mama Su laat Kiran iedereen in en rondom Deurne kennis maken met de Surinaamse keuken. In de toekomst hoopt Kiran zijn onderneming te kunnen uitbreiden en wat is nu mooier dan dat Deurne hiervoor een basis kan bieden?

Deurne laten meegroeien met de economie en kansen bieden aan ondernemers is ook één van de speerpunten die Kiran heeft, maar dit is niet zijn enige. Energieverbruik is iets anders dat Kiran’s handen doet jeuken. Wat hem betreft kan en moet het energieverbruik echt omlaag. Ook het aanpakken van de woningkrapte en het verbeteren van de doorstroming van het verkeer zijn zaken die hij graag zou aanpakken.

Studeren, ondernemen en politiek bedrijven. Kiran is een bezig baasje, maar dit gaat nooit ten koste van het sporten. Waar Kiran in het verleden zijn passie voor sporten tot uiting bracht op het voetbalveld of middels dansen, gebruikt hij zijn behendigheid nu om uit te blinken bij het kickboksen. Samen met zijn broer en zus is hij niet weg te denken in de boksschool. Is hij niet zelf aan het sporten, dan helpt hij waarschijnlijk de kleintjes of staat hij ergens een praatje te maken.

Dat is ook precies wat Kiran tot een goede volksvertegenwoordiger maakt. Sociaal, altijd bereid te luisteren en opgegroeid met de jeugd van nu. Bovendien is Kiran bekend met allerlei culturen. Of in zijn woorden:

‘’Niet alleen de Hollandse keuken kan wat diversiteit gebruiken, maar ook de Deurnese politiek is klaar voor een ander geluid.’’


Website door Buro TARGET