Menu
Vorige Volgende

Patrik Trines (Neerkant)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - PATRIK TRINES

Verder... met Patrik Trines

Vier jaar geleden werd ik met voorkeurstemmen in de gemeenteraad van Deurne gekozen. Voor mij was dit een zeer aangename verrassing die me erg trots heeft gemaakt. Het was wel enorm wennen omdat ik eigenlijk iemand ben die het leuk vindt om op de achtergrond zaken te regelen en te organiseren. Dat is altijd de manier waarop ik me graag inzet voor de medemens of de gemeenschap. Zo heb ik mij de afgelopen jaren o.a. flink ingezet voor herinrichting van de dorpskern in Neerkant. Als gemeenteraadslid kwamen er ook andere onderwerpen op mijn pad waarbij de inrichting van de openbare ruimte, wegen- en groenonderhoud, onderhoud en aanleg van riolering en de openbare verlichting aandachtsgebieden waren.

Ik ben 42 jaar en woon met veel plezier in Neerkant. Ik ben getrouwd met Annemie en samen hebben wij twee dochters, Anouk en Nina. Ik ben werkzaam bij de Gemeente Weert als Programmaregisseur Riolering en Water. Daarnaast ben ik al zeven jaar actief als secretaris in het bestuur van c.v. de Ulewappers. Verder ben ik nu ruim vier jaar betrokken bij Leefbaar & Vitaal Neerkant als lid van de werkgroep Wonen en Woonomgeving. De tijd die ik daarnaast nog over heb besteed ik om als fervent PSV-supporter naar wedstrijden te gaan kijken en om lekker uit te gaan eten.

Ik vind het belangrijk om mijn stem te laten horen omdat ik op deze manier iets kan betekenen voor anderen. Ik vind het prettig als mensen bij me komen met vragen, want vragende mensen kan ik proberen te helpen. Stemmen is belangrijk omdat dat het moment is om invloed uit te oefenen op het beleid. Als je je stem niet laat horen gaat jouw mening verloren.

Ik wil graag samen verder bouwen aan een mooie en fijne gemeente om in te wonen en werken.
Website door Buro TARGET