Menu
Vorige Volgende

Inge van Laarhoven (Deurne-Centrum, 58 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - INGE VAN LAARHOVEN

Als ze voor kletsen vroeger een cijfer had kunnen krijgen, dan was Inge met een 10 afgestudeerd. Deze creatieveling is als systeemtherapeut de hele dag bezig met mensen helpen door goed te luisteren naar wat een ander echt nodig heeft.

Na een lange en actieve periode als raadslid besloot Inge vorig jaar dat het tijd werd om een stapje terug te doen. Niet meer op de voorgrond, maar achter de schermen haar zegje doen en daarna lekker samen met haar man Theo genieten van al het moois dat Deurne te bieden heeft. Of dat nu een ochtendduik nemen in het plaatselijke zwembad is of samen met Theo door het landschap fietsen, Inge geniet met volle teugen.

Of ze daarna ook weer helemaal uitgerust is? Dat betwijfelen wij. Of zij nu gezellig met vrienden een wijntje doet of door de Peel wandelt, niets ontgaat Inge en dat krijgt vaak een vervolg. Zij bedenkt altijd wel een manier waarop de dingen in Deurne nog net wat beter kunnen. Lukt het haar niet dit politiek onder de aandacht te brengen of is het iets wat enkel een lach bij mensen te weeg brengt? Geen probleem, dan heeft Inge meteen het volgende thema te pakken voor de carnavalsoptocht van Deurne voor het komende jaar.
Als dochter van één van de oprichters van DeurneNU zit politiek bij Inge in het DNA. Of zij dit ook heeft doorgegeven aan haar kinderen? Dat weten we niet. Wat we wel weten is dat haar creativiteit in ieder geval wel door hun genen stroomt en daar is zij trots op.

Voor nu wil Inge vooral wat iedere ouder voor hun kind wenst. Een mooi en veilige plek om te wonen. Inge gaat zich de komende jaren dan ook vooral inzetten voor betaalbare en diverse woonmogelijkheden voor iedereen en met name jongeren. Of zoals Inge zegt:

‘’Zorg dat iedereen kan wonen in een mooie gemeente. Een plek waar zorg dichtbij is als het nodig is en ruimte is voor iedereen.’’


Website door Buro TARGET