Menu
Vorige Volgende

Will Tielemans (Vlierden, 64 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - WILL TIELEMANS

'’Raad Deurne raakt ruim 30 jaar ervaring kwijt’’, zo kopte het Eindhovens Dagblad op 1 november 2017. Na een raadsperiode van 32 jaar besloot Will dat het tijd werd dat een ander lid van DeurneNU het stokje over zou nemen.

De titel ‘’DeurneNU met Will Tielemans ruim 36 jaar ervaring rijker’’ past beter. Hoewel niet meer op de voorgrond, is Will politiek nog altijd betrokken. Hij woont alle ledenvergaderingen bij en fietst niet terug naar Vlierden voordat hij zijn zegje heeft gedaan. Gedreven, oplossingsgericht en veel ervaring in de politieke verhoudingen. Een waardevolle aanvulling tijdens een vergadering. Will neemt de tijd als hij wordt gebeld voor advies.

Als projectontwikkelaar voor de Zorgboog heeft Will veel kennis van zorg en vastgoed. Om jongeren te helpen wordt Will daarom vaak gevraagd om mee te denken bij de opstart van een CPO-project. Dit doet hij graag, want er is een groot gebrek aan woningen. Will is van mening dat er meer doorstroming moet komen in het wonen. Niet alleen bouwen voor starters en senioren. Ook de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen moet opgenomen worden in het woningbouwprogramma. Ook goede schoolaccommodaties en sportvoorzieningen dragen bij aan een aantrekkelijk Deurne. Speciale aandacht vraagt Will voor diegene die zich in een kwetsbare positie bevinden of daarin dreigen te geraken. Ouderen en mensen met een beperking moeten eigen regie kunnen houden en daar waar nodig ondersteuning krijgen. De eigen omgeving, wijk en buurt kunnen daaraan een positieve bijdrage leveren. Voorkomen dat mensen in de problemen komen is nog beter.

Nu Will meer vrije tijd heeft geniet hij nog meer van zijn kleinkinderen. Daarnaast is er tijd om van de natuur te genieten, mountainbiken en wielrennen.

In Vlierden is hij betrokken bij de werkgroep Vlierden 1300.

Of Will trots is? Dat is hij zeker:
“Ik ben trots op de kandidaten van DeurneNu. Betrokken inwoners uit alle wijken kerkdorpen die met veel ambitie en betrokkenheid zich in willen zetten voor een mooie en aantrekkelijke gemeente. Fijn dat deze kandidaten van DeurneNu, met drie jonge kandidaten uit Vlierden, het stokje overnemen.”


Website door Buro TARGET