Menu
Vorige Volgende

Wim Goossens (Liessel, 76 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - WIM GOOSSENS

Deze oud-conciërge van een middelbare school in Deurne is met pensioen, maar nog lang niet klaar om achter de geraniums te zitten. Deze sociale fanatiekeling is voorzitter van jeu de boule club D’n Bolker in Liessel en zit in het bestuur van een belangenorganisatie van de huurders van een Woningbouwvereniging in Deurne.

Wim doet niets voor minder dan 100%. Of hij nu aan de bestuurstafel zit, bij het voetballen langs de zijlijn staat, zijn ervaring als voormalig hoofdtrainer inzet om zijn kleinkinderen aan te moedigen, of op de jeu de boules baan staat, Wim laat zich niet afleiden. Hoogstens door zijn vrouw Wies, of als één van zijn kleinkinderen besluit om opa te komen aanmoedigen.

Als Wim niet op de jeu-de-boule-baan staat of aan de bestuurstafel zit, dan zit hij waarschijnlijk op de fiets of maakt hij met iemand een praatje. Dat laatste is ook gelijk wat hem tot een goede volksvertegenwoordiger maakt. Wim is graag onder de mensen, hoort wat er speelt en probeert met mensen mee te denken. Als hij ziet dat iets beter of anders kan, dan zorgt hij dat dit politiek onder de aandacht wordt gebracht. Eén van de speerpunten voor de komende jaren is bij Wim wederzijds begrip. Het bij elkaar brengen en houden van Deurnese gemeenschap.

Samen verder is Wim dan ook op het lijf geschreven. Of zoals hij het zou zeggen:
‘’We moeten begrip hebben voor elkaar, want samen zijn we sterk.’’


Website door Buro TARGET