Menu
Vorige Volgende

Jan Manders (Deurne-Centrum, 77 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - JAN MANDERS

Deze vitale senior had jarenlang een eigen agrarisch bedrijf. Het varkensbedrijf is inmiddels afgestoten, maar ondanks het bereiken van zijn pensioenleeftijd houdt Jan zich nog altijd bezig met akkerbouw. Boer zijn zit in de genen, aldus Jan. Gedrevenheid kan daar wat DeurneNU betreft aan worden toegevoegd.

Nog altijd niet volledig gepensioneerd dus, maar wel meer tijd om samen met zijn vrouw Betsie te genieten van fietstochtjes. Zijn favoriete tijdsbesteding. Samen van de natuur genieten of op visite bij de kinderen en kleinkinderen.

De agrarische belangen voor het voetlicht brengen is de reden geweest voor Jan om in de politiek te gaan en deze reden is onveranderd. Eén van zijn speerpunten op dit gebied is ruimte aan moderne landbouw bieden en daarnaast economische activiteiten in vrijkomende locaties stimuleren. Of zoals Jan het zegt:
‘’Boer zit bij mij in de genen. Deurne heeft een groot buitengebied en er is daarin veel mogelijk. Ik zal en blijf pleiten en werken voor een gezond economisch klimaat met agrariërs. Als dit op orde is, dan komt de rest vanzelf.’’


Website door Buro TARGET