Menu
Vorige Volgende

Will Tielemans (Vlierden)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - WILL TIELEMANS

Verder... met Will Tielemans

Als langstzittend raadslid voor DeurneNU en in de gemeenteraad heb ik onlangs besloten het stokje over te dragen aan de jongere garde. Ik heb dit werk en mijn inzet voor Deurne altijd heel graag gedaan en kan me nog steeds opwinden over zaken die beter kunnen en waar me met zijn allen aan moeten werken. In die zin nog lang niet moe gestreden. Maar het is ook fijn om meer tijd te kunnen gaan besteden aan mijn gezin, dat inmiddels al is uitgebreid met een aantal kleinkinderen. Daar genieten wij ontzettend van.
Inmiddels 60 jaar oud werk ik nog steeds bij een grote Zorgorganisatie in de regio en ben ik mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het vastgoed. In Vlierden ben ik achter de schermen actief betrokken bij verenigingen en activiteiten en heb ik bijvoorbeeld een aantal jongeren ondersteund bij het bouwen in Collectief opdracht geverschap (CPO).
Graag blijf ik ook achter de schermen actief bij DeurneNU en zal ik met mijn ervaring en kennis de fractie graag gevraagd, maar ook ongevraagd, adviseren!
Website door Buro TARGET