Menu
Vorige Volgende

Thimo Kersten (Heilige geest Parochie, 51 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - THIMO KERSTEN

Heb je een probleem? Even Thimo bellen. Grote kans dat hij een oplossing heeft. Vrienden en familie kloppen in ieder geval standaard bij hem aan.

Deze praktische denker is gespecialiseerd in het binnenklimaat. Als salesmanager van een luchtbehandelings- en ventilatiebedrijf weet Thimo als geen ander hoe belangrijk een goede woon- en werkomgeving is. Een goede luchtkwaliteit is essentieel, maar nog belangrijker is een dak boven je hoofd. Thimo is dan ook vastbesloten iets te doen aan de woningkrapte. De woonvisie opnieuw onder de loep en ondertussen blijven bouwen.

Het gebaande pad bewandelen is niet voor Thimo weggelegd, maar vele wegen leiden naar Rome en met zijn wielrenfiets zorgt Thimo wel dat hij op bestemming aankomt. Soms alleen. Nog liever met anderen. Samen de schouders eronder zetten en samen een oplossing bedenken. Dat kan alleen als de communicatie vanuit het gemeentebestuur ook goed verloopt en er duidelijkheid is. Aan twee kanten. Thimo zet zich hier in ieder geval voor in. Zoals hij immers altijd zegt:

‘’Afspraak is afspraak. Iedereen is even belangrijk. Als ik zeg dat ik iets doe, dan doe ik er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.’’


Website door Buro TARGET