Menu
Vorige Volgende

Ron van Dijck (Neerkant)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - RON VAN DIJCK

Verder... met Ron van Dijck

Mijn naam is Ron van Dijck, 29 jaar en woon in Neerkant. Voetballen is een van mijn grootste hobbyâs en ben daarom ook vrij actief binnen de voetbalvereniging. Als lid van een vereniging dient iedereen zijn/haar steentje bij te dragen is mijn opvatting. Met de activiteitencommissie organiseren wij jaarlijks een aantal activiteiten voor de vereniging. Daarnaast hou ik van af en toe een rondje hardlopen ter ontspanning.
In mijn dagelijks leven ben ik actief als software ontwikkelaar. Een aantal jaren geleden ben ik mijn eigen bedrijf RDTickets gestart, waarmee het laagdrempelig en goedkoop is voor kleinere evenementen kaarten te verkopen. Daarnaast is uit een samenwerking Axino B.V ontstaan, een handige tool voor flexplekken binnen grote bedrijven. Op een interactieve kaart kan men kiezen waar men die dag wil werken. Daarnaast kan men eenvoudig vergaderruimte reserveren via de app en add-hock inchecken. Eigen ideeën probeer ik te vertalen naar een online/cloud oplossing.
Afgelopen jaar ben ik benaderd door DeurneNU me aan te sluiten bij hen. Ik voel me vereerd en wil op deze manier ook laten zien dat ik deze partij een warm hart toe draag. Ook zo kan ik een steentje bijdragen aan een mooier Deurne.
Website door Buro TARGET