Menu
Vorige Volgende

Marcel Wijnands (Helenaveen, 38 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - MARCEL WIJNANDS

Deze vader van twee jonge kinderen is werkzaam in de foodindustrie en voorzitter van de tennisclub in Helenaveen. In zijn vrije tijd slaat hij ook graag zelf een balletje of rent hier achteraan op het voetbalveld. Het verenigingsleven is erg belangrijk voor Marcel, en hij is dan ook trots dat zijn hele gezin zeer actief is bij de plaatselijke dans, tennis en voetbalclub.

Toch heeft Marcel altijd tijd voor een praatje. Een echte kartrekker aldus zijn vrienden. Of hij dat nu doet om altijd te kunnen beslissen waar de reis naar toe gaat of gewoon uit de goedheid van zijn hart, dan maakt zijn vrienden niet veel uit. Marcel zorgt er wel voor dat er weer wat geregeld wordt en er leven in de brouwerij komt. Ook Helenaveen zet hij graag op de kaart. Een mooi dorp wat zijn eigen identiteit niet mag verliezen, aldus Marcel.

Tijdens een ‘Tour de Helenaveen’ sprak Marcel met de burgemeester en wethouders. Er werd gesproken over de verlichting, de Peel, de Soemeersingel en uiteraard de leefbaarheid. Voorzieningen in alle kernen zoals school, sport en wonen voor alle leeftijden vindt Marcel belangrijk. In dit kader gaf hij tijdens de tour ook aan dat Helenaveen er echt alles aan doet om de ledenaantallen van de diverse clubs op peil te houden, maar zonder meer starters wordt het wel heel erg lastig op termijn. Dit is dan ook een belangrijk speerpunt van Marcel. Of zoals hij het zegt:

‘’Ik ben ervan overtuigd dat er snel, behoorlijk én vooral betaalbaar bijgebouwd zal moeten worden in Helenaveen om de leefbaarheid op peil te houden. Daar maak ik mij hard voor!’’


Website door Buro TARGET