Menu
Vorige Volgende

Job Vogels (Heiakker, 36 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - JOB VOGELS

Deze doorzetter woont al zijn hele leven in Deurne. Als kind speelde hij voetbal bij SJVV en nadat hij op het Hub van Doorne College en het Alfrink College had gezeten, besloot hij dat het ook nog tijd werd voor een VWO opleiding op het Peelland College.

Hoewel al de hier opgedane contacten er niet toe hebben geleid dat deze data analist uiteindelijk in Deurne is gaan werken, heeft dit er wel toe geleid dat hij hier is blijven wonen. Met vriendin Silva en hun twee zoontjes woont Job in de Heiakker. Vanuit hier springt hij dagelijks op de fiets. Een wielrenfiets om naar zijn werk in Limburg te gaan, een mountainbike om lekker van de Deurnese natuur te genieten of zijn gewone fiets om een vergadering van DeurneNU voor te zitten.

De afgelopen jaren was Job namelijk niet enkel actief als raadslid, maar zat hij als fractievoorzitter ook de vergaderingen voor. Deze taak is hem op het lijf geschreven. Job kan goed luisteren en vindt ieder verhaal belangrijk. Doordat hij persoonlijk vaak wat verder van de actie staat, kan hij op een neutrale manier alle kanten bekijken en een goede afweging maken. Ondanks tegengestelde ideeën en belangen, op een respectvolle manier met elkaar omgaan en je in een ander kunnen verplaatsen, is een belangrijk ideaal dat Job drijft. Of hem dit privé ook altijd lukt, dat vindt Job moeilijker te zeggen. Hij dacht altijd van wel, maar toen zijn zoontje hem kwam vertellen dat hij binnenkort gaat voetballen bij ZSV in plaats van bij Job’s oude club, moest hij toch even slikken.

Ook de komende periode wil Job zeg graag inzetten voor DeurneNU. Of dat nu als fractievoorzitter is, dat weet hij niet. Wat hij wel weet is dat er nog veel te doen is. Job beseft zich goed dat de ruimte die we hebben beperkt is. Of het nu gaat om de energiestrategie of het woonbeleid. We moeten zuinig omgaan met wat we hebben en tegelijkertijd geschikte woonruimte zoeken voor iedereen. Of zoals Job altijd zegt::

‘’Grond kun je maar één keer vergeven. Laten we dat goed doen.’’


Website door Buro TARGET