Menu
Vorige Volgende

Paul van Dijnen (St. Jozef Parochie, 41 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - PAUL VAN DIJNEN

In Deurne geboren. In de Zeilberg opgegroeid. Aan de andere kant van het spoor neergestreken met zijn gezin. Mede-eigenaar van bouwbedrijf Leemskuilen. Nog geregeld op de werkvloer te vinden, maar ook druk in de weer als calculator en ontkomt evenmin aan de nodige (financiële) administratie. Leiding bij jeugdsoos Instuif ’t Hofke. Actief lid van wijkraad Sint-Jozef. Grote muziekliefhebber.

Paul wordt het liefst iedere dag wakker met een wijsje in zijn hoofd. Een deuntje dat is blijven hangen van een concert of festival dat hij de avond daarvoor bezocht of hij hoorde op een oude vinylplaat. Of dit altijd lukt? Meestal niet. Als vader van drie kinderen staat Paul vaker op muziek van Nijntje te rocken.

Dat is maar goed ook, want conditie heeft hij nodig. Paul is namelijk vastberaden veel geld bij elkaar te boksen voor het goede doel. Samen met nog een aantal ondernemers is hij op dit moment aan het trainen voor een groot boksgala. Het geld dat hiermee wordt verzameld gaat naar het TEJO-huis.

Eén speerpunt voor 2022-2026 heeft Paul niet. Wonen, opgroeien, werken en ondernemen moet prettig zijn in de gemeente Deurne. Als een plan dat doel niet dient, dan is het een slecht plan. Dat is het motto van Paul. Of zoals hij het zou zeggen:

‘’Voordat er iets gedaan wordt moet duidelijk zijn wat voor effect dit gaat hebben op onze inwoners, onze jeugd en onze ondernemers. Daar ligt mijn kracht. Ik ben graag onder de mensen en bezoek veel plekken in Deurne. Kijken welke behoeften er echt leven en daarop handelen, dat is mijn strategie.’’


Website door Buro TARGET