Menu
Vorige Volgende

Paul Bax (Helenaveen, 35 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - PAUL BAX

Deze familieman met twee rechterhanden voelt zich helemaal thuis in Helenaveen. Als bestuurslid bij de dorpsraad probeert hij ervoor te zorgen dat ook anderen zich hier op hun plek voelen.

Paul is een betrokken en behulpzame man. Hij is recht door zee, maar brengt dit altijd met een gezonde dosis humor. Dit wordt enorm gewaardeerd door zijn vrienden, maar ook tijdens zijn werk voor Knapen Trailers te Deurne.

Door in Helenaveen te wonen, weet Paul dat leefbaarheid in kleine kernen behouden en verdiepen niet altijd makkelijk is. Paul besloot dit jaar daarom zijn steentje bij te dragen en politiek actief te worden. Na wat gesprekken sloot hij zich aan bij DeurneNU.

Net als vele leden van DeurneNU is Paul een echte actieveling. Iemand die graag sport en vrijwilligerswerk doet. In die laatste hoedanigheid heeft hij gemerkt dat het contact tussen vrijwilligers of verenigingen en de gemeente nog beter kan. Om ervoor te zorgen dat vrijwilligerswerk interessant en behapbaar blijft, vindt hij het belangrijk dit politiek bespreekbaar te maken en te houden.

Wat de speerpunten van Paul nou precies zijn? Simpel. Het verstevigen van de positie van de kleine dorpskernen binnen de gemeente Deurne. Enerzijds door goede maatschappelijke voorzieningen en genoeg woningen in de kernen. Anderzijds door vrijwilligerswerk interessant te houden en aandacht te besteden aan de plaatselijke verenigingen. Of zoals Paul het zou zeggen:

β€˜β€™Het moet in de hele gemeente fijn wonen zijn. Investeer daarom in de leefbaarheid en het welzijn in de hele gemeente, dus ook de kleine kernen. Goede maatschappelijke voorzieningen, woningen en de juiste ondersteuning voor vrijwilligers en verenigingen zijn dan extra belangrijk!’’


Website door Buro TARGET