Menu
Vorige Volgende

Luuk van Bree (Vlierden, 22 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - LUUK VAN BREE

Nog bezig met een master werktuigbouwkunde, maar al twee dagen per week aan het werk als programmeur. Draagt het liefst zwart en wit. De kleuren van SPV Vlierden. Op het sportpark in Vlierden is Luuk geregeld te vinden. Fanatiek voetballen bij het eerste elftal, maar ook nooit te beroerd om nog even mee naar de kantine te gaan voor de derde helft.

Het koesteren en behouden van de eigenheid van de dorpen en wijken die Deurne kent vindt Luuk belangrijk. Hij gunt het ieder kind om op te groeien in een dorp zoals hij dat deed. Hij maakt zich daarom hard voor de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen in al bestaande wijken of uitbreiding in de kernen.

Graag onder vrienden. Wil het liefst overal bij zijn, maar niet als hij daarvoor een voetbalwedstrijd moet missen. Werd door zijn leraren vroeger al omschreven als ijverig en dat is niet veranderd. Betekent dit dat Luuk alles weet? Nee. Sterker nog. Weten dat je nog niet alles weet, dat is exact wat hem een goede volksvertegenwoordiger maakt. Of zoals Luuk het zegt:

β€˜β€™Dit is mijn eerste jaar dat ik me verkiesbaar stel. Zaken die voor anderen vanzelfsprekend zijn, zijn dat voor mij waarschijnlijk niet. Ik zie dat als een voordeel. Iets doen omdat het altijd zo is gedaan, gaat bij mij niet op. Ik zal dus bij alles vragen blijven stellen en goed naar inwoners blijven luisteren!’’


Website door Buro TARGET