Menu
Vorige Volgende

Job Vogels (Heiakker)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - JOB VOGELS

Verder... met Job Vogels

Mijn naam is Job Vogels en ik ben 32 jaar. Ik woon samen met Silva, heb een zoontje en het tweede kindje is op komst. Ik ben opgegroeid in de st. Jozefparochie maar nu wonen we met veel plezier in de Heiakker.

Ik woon graag in Deurne en kom nog steeds vele bekende tegen. Dat is ook niet zo moeilijk met een schoolcarrière als de mijne. Begonnen op de LTS en toen via de MAVO, HAVO alsnog naar het VWO. Niet de snelste weg, maar wel veel mensen leren kennen, veel gezien en geleerd. Hierna heb ik een aantal jaren in Utrecht gewoond, en de studie 'Kunstmatige Intelligentie' aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Deze kennis breng ik nu in de praktijk als ' Data Scientist'.

Dit is de tweede keer dat ik verkiesbaar ben als gemeenteraadslid. De eerste periode heb ik als zeer prettig en zinvol ervaren. Als nieuwkomer kom je toch met frisse ideeën en kun je met een nieuwe blik naar de ontwikkelingen in Deurne kijken. Kennis is daarbij belangrijk maar ook je gewone gezonde verstand gebruiken om de juiste keuzes maken voor Deurne te maken. Ik denk dat het goed is voor Deurne om vernieuwing te hebben in de politiek. Ben dan ook trots dat ik een aantal maanden geleden door de fractie gekozen ben als fractievoorzitter.
Website door Buro TARGET