Menu
Vorige Volgende

Jos van der Linden (Neerkant, 56 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - JOS VAN DER LINDEN

Of hij nu als vrijwilliger het oud papier ophaalt of aan de bestuurstafel van de fanfare in Neerkant zit, deze muzikale man loopt altijd in de maat. Hij neuriet soms alleen een ander deuntje dan in de top 40 staat. Jos zou namelijk Jos niet zijn als hij soms eens rechtsaf gaat als de rest links gaat en dat is prima. Een avond waarop iedereen het met elkaar eens is, is immers een verloren avond. Jos vindt het leuk om de discussie aan te gaan en luistert aandachtig naar wat een ander te zeggen heeft. Samen moeten we verder en van elkaar kunnen we leren.

De leefbaarheid van de kernen, en Neerkant in het bijzonder, is voor Jos een belangrijk punt. Woningbouw voor starters en ouderen staat bij hem daarom hoog op het lijstje alsook ervoor zorgen dat kleine kernen leefbaar blijven door het behouden van onder meer scholen, sporthallen en winkels. Jos probeert hier zijn bijdrage aan te leveren door zijn steentje bij te dragen aan Leefbaar en Vitaal Neerkant en zorgt dat hier politiek aandacht aan wordt besteed.

In zijn vrije tijd is Jos graag buiten. Hij houdt ontzettend van de natuur en specifiek van bomen. Samen met zijn vrouw, drie dochters en inmiddels ook schoonzonen gaat hij op zondag graag even de bossen in voor een wandelingetje en een frisse neus. Of zoals Jos het zelf zegt:

‘’Kijk om je heen. Zie de kleine dingen en geniet ervan.’’


Website door Buro TARGET