Menu
Vorige Volgende

Gortie Bekkers (Deurne-Centrum, 26 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - GORTIE BEKKERS

Nooit stilstaan. Letterlijk en figuurlijk. Altijd in beweging zijn en altijd blijven ontwikkelen. Dat is Gortie op het lijf geschreven.

Door woningkrapte besloot deze voorzitter van twee autoclubs naar Deurne te verhuizen. Zoals hij het zegt, het hart van de Peel. De regio waar zijn grootouders zijn geboren. Een gemeente waar toekomst is en niet geheel onbelangrijk, wordt gebouwd.
Nog voordat Gortie de gordijnen voor zijn nieuwbouwwoning had uitgezocht, had hij zich al verdiept in de standpunten van alle politieke partijen. Reeds in Oisterwijk raakte hij besmet met ‘het politieke virus’ en ook nu kon hij niet wachten om ervoor te zorgen dat de jeugd en de ondernemer gehoord wordt. Lang nadenken hoefde hij niet. DeurneNU paste hier volgens hem perfect bij.

Zoals je de naam Gortie niet dagelijks tegenkomt, zo is ook de persoonlijkheid van Gortie niet alledaags. Excentriek, ondernemend en een bak energie. Voorheen autohandelaar. Tegenwoordig accountmanager bij een groot bedrijf. Dol op thuis zijn met zijn vriendin, maar ook graag op pad. Erop uitgaan om een praatje te maken, met eigen ogen eens te kijken hoe de situatie is, gewoon lekker een dagje aan zijn Amerikaanse wagens sleutelen of wat drinken met vrienden. Een bezig baasje dat niet snel gespot zal worden op de bank voor te televisie.

Wat Gortie waardevol maakt voor de Deurnese politiek?
‘’Het gesprek met iedereen willen voeren, realistisch zijn en luisteren. Om dan vervolgens te zien hoe inwoners en ondernemers geholpen kunnen worden. Wat daarbij helpt is dat ik een frisse kijk heb. Ik woon pas sinds kort in Deurne en zit dus niet vastgeroest in een patroon.’’


Website door Buro TARGET