Menu
Vorige Volgende

Bart Brabers (Walsberg, 39 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - BART BRABERS

Zoon van éen van de oprichters van DeurneNU. Woont samen met Sabine, zijn dochtertje Saar en zoontje Luuk. Is gek op zijn twee Golden Retrievers. Voorzitter van buurtvereniging ’t Viaduct in Deurne. Werkt als woonbegeleider bij oudereninitiatief Stichting Ons Thuis in Deurne en kan daardoor ook niet genoeg benadrukken hoe belangrijk de toegankelijkheid voor minder valide mensen is.

Bart is hartelijk, open en toegankelijk. Met zijn enthousiasme weet hij menigeen aan te steken. Dit deed hij ook vele jaren bij de Peelcomedianten in Deurne en ook als woonbegeleider is hem er alles aan gelegen om iedereen te betrekken.

Een sociaal dier dat bekend staat om zijn spontane acties. Iemand die altijd tijd heeft voor anderen, behalve als PSV voetbalt. Bart mist geen enkele wedstrijd en met zijn vrienden is hij dan ook geregeld in het Philips Stadion te vinden.

Naast de toegankelijkheid van Deurne voor mindervalide mensen, is ook de krapte op de woningmarkt iets waar Bart zich zorgen om maakt. Ook dit moet wat hem betreft hoog op de politieke agenda. Of zoals Bart het zegt:

‘’Iedereen moet kunnen meedoen.’’


Website door Buro TARGET