Menu
Vorige Volgende

Brenda van Dijk (Heiakker)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - BRENDA VAN DIJK

Verder... met Brenda van Dijk

Ik ben een nieuwkomer op de lijst maar kom wel uit een echt DeurneNU nest. Ik ben 39 jaar. Ik ben een alleenstaande vrouw maar woon wel gezellig samen met mijn lieve hond Tijger in de Heiakker, een fijne wijk met veel sociale controle en heel veel groen. Ik breng ook veel tijd door samen met mijn moeder waar ik tevens ook mantelzorger voor ben. Het gemeentehuis is voor mij bekend terrein omdat ik er lang heb gewerkt. Ik heb er diverse werkzaamheden gedaan maar het langst heb ik als telefoniste/receptioniste oftewel medewerkster klantcontact centrum gewerkt.
Ik heb 17 jaar lang als secretaresse werk gedaan voor Stichting Rolstoelmeerdaagse Deurne wat ik met heel veel plezier en inzet deed. Helaas is dit sinds dit jaar gestopt. Daarnaast ben ik een echt creatief iemand. Lekker knutselen en dingen maken is wel aan mij besteed. Vanwege mijn beperking, ik zit sinds mijn 16e in een rolstoel, breng ik noodgedwongen veel uren per dag liggend op bed door. De hobbyâs helpen mij om de dag goed door te komen. Daarnaast heb ik vele contacten op social media omdat ik dat gewoon vanuit thuis kan doen. Ondanks mijn fysieke beperkingen zie ik mijzelf als een sterke, onafhankelijke en gezellige vrouw. Ik rijd rond in een speciale scootmobiel waar ik met mijn rolstoel op kan. Ondanks dat ik rolstoelgebonden ben, ben ik echt geen stilzitter!
Door de omstandigheden ben ik een ware ervaringsdeskundige geworden op het gebied van aanpassingen/voorzieningen en regels met betrekking tot de WMO. Deze ervaringen zou ik graag gebruiken om iemand anders te adviseren en te helpen. Binnen DeurneNU ligt hier dus ook mijn focus. Daarnaast ga ik ondersteunen met de administratieve zaken. Door mijn levenservaringen te delen en mijn stem te laten horen hoop ik andere mensen te helpen om waar mogelijk de zorg te verbeteren of aan te kunnen vullen.
Website door Buro TARGET