Menu
Vorige Volgende

Jan van de Akker (Koolhof, 69 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - JAN VAN DE AKKER

Na ruim 43 jaar te hebben gewerkt bij de Vescom in Deurne, is deze voetballiefhebber vijf jaar geleden met pensioen gegaan. Sindsdien zijn er weinig wedstrijden die dit lid van ZSV niet heeft gezien. Hij is namelijk dol op voetbal. Trainer van de jeugd, lid van de jeugdcommissie, medewerker veldonderhoud en trouwe supporter. Er zijn weinig titels die Jan bij ZSV niet heeft mogen dragen.

In de buurt is er weinig wat Jan ontgaat. Hij is namelijk graag buiten en als hij een wedstrijd kon winnen met buurten, dan was onze goedlachse Jan kampioen. Het is dan ook niet raar dat Jan vaak hoort wat er speelt. Problemen die er leven signaleren en vervolgens bespreekbaar maken is ook exact de reden geweest voor Jan om politiek actief te worden. Zelfs al was dat op 65-jarige leeftijd. De gemeentepolitiek gaat om zaken dicht bij huis. Dat maakt het belangrijk en herkenbaar waardoor het makkelijker is om mee te denken en te praten. Dat kan bij DeurneNU.

Jan wil dat er meer en doorlopend aandacht is voor de voorzieningen in diverse wijken en wie kan nu beter zeggen wat er speelt dan de wijkbewoner zelf? Of zoals Jan het altijd vertelt aan zijn kleinkinderen:

‘’Je bent nooit te oud om te leren en het is nooit te laat om iets te veranderen. Dus maak de problemen die je ervaart bespreekbaar. Voor jezelf en voor de mensen om jou heen die dat niet kunnen.’’


Website door Buro TARGET