Menu
Vorige Volgende

Maureen Elbers (Deurne-Centrum, 35 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - MAUREEN ELBERS

Voor de liefde naar Deurne verhuisd. Gek op haar Labradoodle Stevie. Heeft de halve wereld al gezien en kan niet wachten om de andere helft te aanschouwen. Weet daarom zeker dat ze het liefst in Deurne woont. Sinds drie jaar een bestuursfunctie bij het IJsfestijn. Altijd in voor gezelligheid. Een dame die geen tegenslag kent. Niet omdat het leven altijd meezit, maar omdat zij alles kan omturnen tot een waardevolle levensles. Nieuwsgierig en gedreven. Een pittige dame die voor iedereen klaar staat.

Vastberaden wat te doen aan communicatie. Al ruim 15 jaar werkzaam op het gebied van digitale media. Weet als geen ander hoe complex het landschap van (digitaal) communiceren is en daarom een waardevolle aanvulling voor de Deurnese politiek. Maureen zal haar kennis en kunde de komende jaren inzetten voor een stukje meer gebruikersgemak op alle fronten waardoor we fijner en efficiënter met elkaar kunnen verbinden en communiceren. Met tijd voor wederzijds begrip, een stukje vernieuwing en natuurlijk gewoon ouderswets een bakje koffie en een goed gesprek.

Een fijne omgeving is een ander speerpunt van Maureen. Wonen is namelijk meer dan een dak boven je hoofd. Het voorzieningenniveau op peil houden, zorgen voor voldoende werkgelegenheid door bijvoorbeeld ondernemers te stimuleren en als organisatie blijven kijken naar de toekomst. Een duurzame toekomst als het aan Maureen ligt en dat begint met communicatie. Verduidelijken wat de mogelijkheden zijn, de dialoog tussen overheid en burger versterken en meedenken. Dat is de komende tijd belangrijker dan ooit.

Of het erg is dat Maureen niet in Deurne geboren is? Nee, sterker nog, dit is een voordeel. Of zoals Maureen zelf zegt:

‘’Doordat ik hier niet vandaan kom, zie ik wat Deurne te bieden heeft. Een groene omgeving met een topverbinding door het Intercity Station. Ik maak me er hard voor om dit dorp op de kaart te zetten. Tot op heden in besloten kring door vriendinnen zo enthousiast te maken dat ook zij vanuit Eindhoven deze kant op komen. Vanaf dit jaar ook naar buiten toe door mij aan te sluiten bij DeurneNU.’’


Website door Buro TARGET