Menu
Vorige Volgende

Arjan Aldenzee (Walsberg, 52 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - ARJAN ALDENZEE

Mede-eigenaar van Gebroeders Aldenzee Deurne. Lid van het Gilde Sint Antonius abt Deurne en bestuurslid van gemeenschapshuis ‘Het Gerardushuis’. Getrouwd met Hanneke en woonachtig in de Walsberg. Trotse vader van drie kinderen. Als hij tijd over heeft zit hij graag op zijn tweewieler om te mountainbiken of op zijn racefiets.

Arjan maakt zich al jaren hard voor ondernemers in binnen- en buitengebied. Geruime tijd geleden werd hij politiek actief. Zijn reden daarvoor was simpel. Met enkel roepen en klagen gebeurt er niets. Door zijn stem te laten horen, mee te praten en actief een bijdrage te leveren wordt verandering teweeggebracht.

Vastberaden om een einde te maken aan het woningtekort pakt Arjan iedere kans aan om dit onder te aandacht te brengen. Met name in de Walsberg. Als inwoner kunnen meedoen en kunnen meedenken staat daarbij voorop. Arjan zal in ieder geval niet stoppen met dit onder de aandacht brengen totdat dit is opgelost.

Volhardend, altijd bereid te luisteren, meedenkend en creatief in het bedenken van oplossingen. Dat kenmerkt Arjan als ondernemer, als inwoner en als lid van DeurneNU. Of zoals Arjan het zelf zegt:

‘’Ik ben lid van DeurneNU, omdat de beste stuurlui niet aan wal staan. Die beste stuurlui dat zijn wij zelf en ik maak mij er hard voor om het geluid van de Deurnese ondernemer en inwoner naar buiten te brengen.’’


Website door Buro TARGET