Menu
Vorige Volgende

Christian Maas (Liessel, 49 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - CHRISTIAN MAAS

Voormalig prins van carnavalsvereniging de Kei in Liessel en nu al voor de tweede keer kandidaat voor DeurneNU. Betrokken, leergierig en bovenal positief ingesteld. Dat is Christian Maas.

Al bijna twintig jaar werkt Christian in Venlo als Logistiek, Sales en Accountmanager. Als geen ander begrijpt hij daarom hoe kostbaar ruimte is. Simpele toepassingen zijn dan belangrijk, zodat er goede infrastuur is en er genoeg ruimte is om te bouwen en te ondernemen. Ook moet een ruimte goed voelen. Verenigingen zijn daarin belangrijk.

Sinds jaar en dag is Christian lid van voetbalverenging Racing Boys. Niet alleen staat hij hier op het veld of hangt hij tijdens de derde helft aan de bar, ook de cijfers houdt hij als penningsmeester van de club in de gaten. Vol enthousiasme, maar niet ondoordacht. Dat is ook hoe Christian denkt over de toekomst van Deurne. Hij vindt het belangrijk dat de gemeente een lokale visie ontwikkelt waarbij aandacht wordt besteed aan verbinding, het klimaat en woningbouw.

Christian zal zich er hard voor maken dat zijn kinderen in de toekomst net zo kunnen genieten van het leven als hijzelf en zij bij tegenslagen altijd ergens op terug kunnen vallen. Christian staat in ieder geval altijd klaar om anderen te helpen en hoopt ook de komende periode weer van de partij te kunnen zijn om deze punten te realiseren. Of zoals Christian zegt:

‘’Bied een luisterend oor. Bedenk samen een toekomstbestendige oplossing en blijf de verbondenheid zoeken. Dan komen we er wel.’’


Website door Buro TARGET