Menu
Vorige Volgende

Coen van Horen (Neerkant)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - COEN VAN HOREN

Verder... met Coen van Horen

Ik ben Coen, 24 jaar oud en nu nog thuiswonend in Neerkant. Ik heb vergevorderde plannen om te gaan bouwen in Neerkant op de plaats van de oude tennisbaan. Ik ben blij dat die mogelijkheid er is, want ik blijf graag in Neerkant wonen. Al mijn hobby’s kan ik hier beoefenen, onder andere bij verschillende verenigingen in Neerkant. Zo ben ik lid van fanfare Sint Willibrordus, waar ik ook de website mee verzorg. Ik ben een echte carnavalsvierder en in die tijd muzikaal leider van de Ulewappers Hofkapel. Sporten doe ik als voetballer in het 1e van Neerkandia en daarnaast ben ik lid van de redactie van clubblad de ‘Groen Witter’.
Daarnaast is mijn werk vanuit Neerkant goed bereikbaar. Na mij studie Handelswetenschappen in Antwerpen met als specialisatie financieel management ben ik begonnen als financieel adviseur bij Dienst Dommelvallei in Mierlo.
Ik ben lid geworden van DeurneNU en wil me inzetten voor Deurne omdat ik het belangrijk vind betrokken te zijn in mijn eigen gemeente. Door mijn stem te laten horen, hoop ik een steentje bij te dragen aan een nog mooiere gemeente Deurne.
Website door Buro TARGET