Menu
Vorige Volgende

Martijn Verhaegh (St. Jozefparochie)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - MARTIJN VERHAEGH

Verder... met Martijn Verhaegh

Ik ben Martijn, ben 34 jaar en woon samen met mijn vriendin in de St.Jozefparochie. Ik heb een baan als Manager Public Relations bij de NS. Een ontzettend interessante organisatie waar veel gebeurd.
Daarnaast hou ik gelukkig ook tijd over voor mijn hobbyâs als voetbal, reizen, lezen, plezier maken, lachen en op zân tijd een lekker pilsje te drinken. Ik voetbal bij SJVV en ben daar voorzitter van de Kantinecommissie.
Ik woon al 30 jaar in Deurne en voel me verbonden met dit mooie dorp. Ik had zelf niet gedacht terug te komen na mijn studententijd, maar er gaat uiteindelijk toch niks boven je eigen dorp! Ik ben gehecht aan Deurne en daarom vind ik het ook belangrijk om Deurne levend, sociaal en vooruitstrevend te houden. Er moet volop ruimte zijn om activiteiten te organiseren en als gemeente moeten we zorgen dat we goede voorzieningen treffen voor mensen met een beperking. Daarnaast moeten we werken aan onze toekomst op het gebied van bijvoorbeeld vernieuwde woonprojecten die passen bij de behoefte van inwoners, zoals particuliere zorgwoningen en kleinere woningen voor alleenstaanden met een laag inkomen. Tot slot vind ik het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen in investeringen in duurzame energiebronnen. Met mijn betrokkenheid bij DeurneNU zet ik me graag in om dit voor elkaar te krijgen.
Website door Buro TARGET