Menu
Vorige Volgende

Wilbert Gerlings (Deurne Centrum – 53 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - WILBERT GERLINGS

Nooit op de voorgrond, maar altijd op het scherpst van de snede. Sinds jaar en dag zet deze sportieveling zich in voor DeurneNU. Als onderdeel van het bestuur van de vereniging, burgercommissielid en lid van de hoorcommissie krijgt Wilbert veel voor elkaar. Niet door hard te schreeuwen, maar door goed te luisteren. Wilbert is een specialist als het gaat om bouwplannen en het buitengebied. Ook maakt hij zich hard voor de bereikbaarheid van ons dorp en dat met name op de fiets.

Op zijn tweewieler legt Wilbert flink wat kilometers af. Zo probeert hij iedere dag te fietsen naar zijn werk als hoofd technische dienst bij een internationaal familiebedrijf in de varkenshouderij en heeft niemand van DeurneNU ooit Wilbert gespot in een auto. Toen Wilbert vertelde dat hij in 2022 een paar weken afwezig is omdat hij voor het goede doel met zijn mountainbike in Zuid-Afrika gaat fietsen, verbaasde dit niemand.

Als zelfverklaard sociaal egoïst volgt Wilbert zijn eigen pad, maar hij verliest anderen daarbij nooit uit het oog. Wilbert kan intens genieten van het fietsen in de natuur, maar houdt zelfs nog meer van zijn kinderen. Hij prijst zich gelukkig dat hij voor zijn moeder mag zorgen en het voelt voor hem bijna als een vanzelfsprekendheid om zich via DeurneNU in te zetten voor de gemeenschap. Of om in de woorden van Wilbert af te sluiten:

‘’Een gemeenschap ben je samen, dus dan denk en beslis je samen hoe ieder daarin zijn weg kan gaan.’’


Website door Buro TARGET