Menu
Vorige Volgende

Toon van den Einden (Koolhof, 67 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - TOON VAN DEN EINDEN

Als voormalig manager bij DAF Trucks werkte Toon nog samen met Wim van Doorne. Na 52 jaar ging Toon dit jaar met pensioen, maar hij is nog lang niet klaar om achter de geraniums te zitten.

Wat deze duizendpoot nu precies gaat doen is de vraag. In ieder geval genieten van meer tijd met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Politiek zijn zegje doen via DeurneNU en niet rusten totdat de Koolhof goed op de kaart staat. Genieten van lange wandelingen en wellicht wel voor de 10e keer de Kennedymars lopen. Hoe hij de rest van de tijd gaat vullen is nog onduidelijk. Voetbal, golf of toch gewoon weer zijn no-nonsense mentaliteit inzetten en weer lid worden van een bestuur?

In het verleden bekleedde Toon vele bestuurlijke functies bij bijvoorbeeld SPV Vlierden, SV Deurne, Stichting Kindercentra Deurne en het Deurnes Gemend koor. Zijn vermogen om nieuwe dingen zich snel eigen te maken en orde te scheppen in chaos, maken hem een perfect bestuurslid en die vaardigheden zet Toon graag om Deurne een mooiere plek te maken. Of hij dan altijd de juiste besluiten maakt? Zoals Toon altijd zegt: ‘’Je kunt niets verkeerd doen, want op het moment dat je iets doet ben je ervan overtuigd dat je het goed doet. Anders doe je het niet.’’

Met zijn kennis en vaardigheden wordt ook DeurneNU verrijkt. Toon maakt zich er binnen de club hard voor om verzuiling te beperken en/of terug te draaien, de groenvoorziening op niveau te krijgen en duurzaamheid in Deurne te bevorderen. Of hij dit nu gaat doen door lid te zijn van een bestuur, de kar te trekken bij een buurtinitiatief of ervoor zorgt dat het onderwerp in de raad wordt besproken. Binnen DeurneNU bestaat er geen enkele twijfel over dat Toon een manier vindt om datgene wat belangrijk is onder de aandacht te brengen. Of zoals Toon het zegt:

‘’Waar een wil is, is een weg. Samen lukt het ons die weg te vinden. Zelfs al moeten we daar ooit een pad voor bewandelen dat nog onbegaanbaar lijkt. Het belangrijkste is om te blijven communiceren. Het overbrengen van de boodschap zal ik zeker doen. Namens alle inwoners van Deurne en de Koolhof in het bijzonder.’’


Website door Buro TARGET