Menu
Vorige Volgende

Christian Maas (Liessel)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - CHRISTIAN MAAS

Verder... met Christian Maas

Mijn naam is Christian Maas, 45 jaar en een geboren en getogen Liesselnaar. Ik woon met mijn gezin in Liessel. In 2000 ben ik getrouwd met Natascha Slijpen bij het Tv-programma Love Letters. Twee jaar later is onze dochter Annabelle geboren. Helaas is in 2007 mijn vrouw overleden aan darmkanker. Mijn dochter en ik moesten samen verder. Door altijd positief te blijven en door te gaan is alles weer goed gekomen. Ik heb mijn vriendin Quirine Buitendijk leren kennen en samen hebben we nog twee zoontjes, Jurrian en Benjamin, gekregen. Ik ben een groot PSV supporter, houd van hardlopen, carnaval en wintersport. In 2016 werd ik Prins Carnaval. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en een netwerk op te bouwen waar je altijd op terug kunt vallen. Ik ben actief als penningmeester van V.V. Racing Boys en Bestuurslid C.s. De Kei.
Ik werk al ruim 15 jaar als Logistiek manager bij Seacon Logistics in Venlo.
Ik sluit me nu voor het eerst aan bij een politieke partij en heb gekozen voor DeurneNU. Ik vind het belangrijk dat men zich veilig en gehoord voelt in de gemeente Deurne. Ik vind logistiek vanuit mijn vakgebied erg belangrijk, hiermee bedoel ik een goede infrastructuur en genoeg ruimte om te bouwen en te ondernemen. De bouw van de spoortunnel en de verbreding van de A67 zijn hierin erg belangrijk.
Ook een goede gezondheidszorg en scholing vind ik belangrijke themaâs in de politiek. Duurzaamheid en reductie van CO2 uitstoot zijn onderwerpen die bij mij op het netvlies staan. Graag wil ik mijn steentje bijdragen aan de leefbaarheid en de verdere positieve ontwikkelingen in Deurne en in het bijzonder in Liessel.
Website door Buro TARGET