Menu
Vorige Volgende

Mart Wijnands (Zeilberg, 69 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - MART WIJNANDS

Als chauffeur reisde hij het hele land door, maar in Zeilberg is hij thuis. Mart is niet weg te denken uit het Zeilbergse. Sinds jaar en dag zet hij zich in voor de Belangen Vereniging Gehandicapten Peelland, carnavalsstichting De Pottenbakkers, voetbalvereniging ZSV en de Katholieke Bond van Ouderen afdeling Deurne-Zeilberg. Vanuit de KBO was Mart daarnaast nauw betrokken bij de ontwikkeling en realisatie van de zorgboerderijen die in 2018 in Zeilberg zijn gerealiseerd.

Deze bezige bij woont samen met zijn vrouw in Zeilberg. Hij is de trotse vader van twee zonen en begint te glunderen als hij kan vertellen over zijn kleinkinderen. Als Mart niet bezig is in het verenigingsleven, dan vindt hij wel iets anders om te doen. Knutselen, sleutelen, tuinieren of lekker rondtoeren. Mart zit nooit stil. Hij heeft altijd tijd voor een praatje.

Zijn vrienden omschrijven hem als sociaal, hulpvaardig en communicatief sterk. Google je de naam ‘Mart Wijnands’ dan zie je gelijk de uitnodigingen voor workshops als ‘tabletcursussen voor ouderen’ voorbijkomen. Mart is namelijk iemand die probeert te denken in oplossingen en niemand ooit te oud vindt om iets nieuws te leren.

Meedoen in de samenleving is ook waar Mart zich de komende jaren weer sterk voor maakt. Hij heeft daarbij extra aandacht voor gezondheidszorg, ouderenzorg en woonzorg voor jong en oud. Als je Martien vraagt wat hem een goede volksvertegenwoordiger maakt, dan zal het antwoord je niet verbazen:

‘’Overal op allerlei gebieden een oortje te luister leggen. Initiatief nemen in het bedenken van oplossingen en meedenken in wat er leeft onder de bevolking.’’


Website door Buro TARGET