Menu
Vorige Volgende

Coen van Horen (Neerkant, 28 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - COEN VAN HOREN

Zeg je Neerkant, dan zeg je Coen. Hoezo? Nou, hij is voorzitter en lid van de carnavalsvereniging, webredacteur en lid van de muziekvereniging in Neerkant, contactpersoon van (voetbal)clubblad de Groen Witter en lid van Neerkandia. Coen verveelt zich nooit en vindt altijd een nieuwe manier om zich in te zitten voor de gemeenschap.

Het verbaast waarschijnlijk niemand dat Neerkant, of ‘de Nirkant’ zoals Coen het altijd noemt, het hart van Coen sneller doet kloppen. De mogelijkheid om samen met zijn vriendin in Neerkant een huis te bouwen nam hij dan ook met twee handen aan en hij zet zich ervoor in om anderen ook die kans te bieden. Er gaat niets boven wonen op een plek die jou gelukkig maakt. Coen is dan ook groot voorstander van (starters)woningen in kernen en is vastberaden om de komende periode de woonvisie van Deurne onder de loep te nemen. De woningkrapte is namelijk een probleem wat bij veel van zijn leeftijdsgenoten speelt en daarom iets waar Coen zich voor wil inzetten. Ook het behoud van primaire voorzieningen in kernen en het verenigingsleven zijn speerpunten.

Coen is werkzaam binnen onze gemeente als financial controller bij het Elkerliek Ziekenhuis. Daar adviseert hij de organisatie op financieel en strategisch gebied. Analyseren en vervolgens plannen maken zijn vaardigheden die Coen tot in de puntjes heeft ontwikkeld. Een handige vaardigheid om te hebben in de politiek en een verrijking van DeurneNU.

Of zoals Coen het zegt:
‘’Ik ben politiek actief geworden om mensen van mijn leeftijd en in mijn omgeving een ingang te geven. Tegen iedereen zeg ik daarom: als er iets is en je hebt vragen, schroom niet om een belletje te plegen of eens langs te komen. Het mag over van alles gaan, van woningbouw tot aan de zorg. Graag zet ik mij er dan voor in om dit politiek onder de aandacht te brengen.'’


Website door Buro TARGET