Menu
Vorige Volgende

Hans van Oosterhout (St. Jozef Parochie, 43 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - HANS VAN OOSTERHOUT

Amper honderd meter van zijn ouderlijk huis woont Hans met zijn vrouw Chantal en hun twee jonge kinderen. Dit heeft niet gelegen aan het feit dat deze sportieveling te lui was om wat verder weg te gaan kijken, maar alles met zijn liefde voor de Sint Jozef.

Als mede-voorzitter van voetbalvereniging SJVV zijn er maar weinigen die hem nooit gezien hebben. Om er zeker van te zijn dat ook de laatste fanatiekelingen in de buurt Hans zouden kennen, steekt hij zo nu en dan de weg over om een balletje te slaan op de tennisbaan. Hans weet dan ook dat er van alles staat te gebeuren in de Sint Jozef. Zowel op het gebied van wonen en ondernemen, als op het vlak van infrastructuur en opleidingen. De groei van het industrieterrein, de spoortunnel en de groei van de basisschool moeten in goede banen worden geleid. Hans is hier extra alert op.

Hans vindt het namelijk erg belangrijk dat de jeugd van Deurne kan opgroeien in een mooi en veilig dorp met goede voorzieningen. Bovendien moet er genoeg aandacht zijn voor beweging, want dat is erg belangrijk voor de maatschappij. Om deze doelen te bereiken draagt hij graag zijn steentje bij. Met daden door de jeugd van SJVV te trainen en als vrijwilliger te helpen bij speeltuin de Speuldries, maar ook met woorden door politiek actief te zijn bij DeurneNU. Of zoals Hans altijd zegt:

‘’Je kunt beter meepraten en meedenken dan aan de zijlijn staan te klagen.’’


Website door Buro TARGET