Menu
Vorige Volgende

Michiel Maas (Vlierden)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - MICHIEL MAAS

Verder... met Michiel Maas

Mijn naam is Michiel, 22 jaar en thuiswonend bij mijn ouders in Vlierden. Ik studeer Commerciële Economie aan de Avans in Den Bosch. Naast mijn studie loop ik stage en werk ik. Zo kun je mij tegenkomen als verkoopmedewerker bij Telecombinatie Deurne, Asten en Gemert of bij Café Zaal Hotel Thijssen in Vlierden.

Als lid van een muzikaal gezin zal het niet verbazen dat ook ik muziek maak. Ik speel piano en gitaar. Daarnaast is voetballen bij SPV 3 een grote hobby. Daar ben ik ook vrijwillig trainer bij een jeugdelftal. Ook vind ik het leuk om mee te helpen met de organisatie van meerdere carnavalsavonden in Vlierden. Naast dit alles hou ik gelukkig ook nog tijd over om het vrienden een drankje te doen in Deurne en omstreken.

Waarom actief in de politiek? Ik vind het belangrijk om mijn stem te laten horen omdat ik nog jong ben en actief ben en midden in de Vlierdense samenleving sta. Ik hoor en zie wat er belangrijk is voor jongeren en dat wil ik laten horen. Met DeurneNU kan ik daar samen verder vorm aan geven!
Website door Buro TARGET