Menu
Vorige Volgende

Michiel Maas (Vlierden, 26 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - MICHIEL MAAS

Muzikaliteit is er bij deze ‘young professional’ met de paplepel ingegoten. Dat is echter niet de reden dat hij nog altijd thuis woont. Die reden ligt in zijn vastberadenheid. In Vlierden groeide hij op, met de jongens van de basisschool is hij nog altijd bevriend en in het weekend trapt hij een balletje bij SPV. Geen haar op zijn hoofd die Vlierden wil verlaten.

Als één van de kartrekkers van CPO-project Vlierden hoopt Michiel komend jaar samen met zijn vriendin een nieuw huis te betrekken. Een hoekwoning in wat hij het mooiste stukje van Deurne noemt, Vlierden. Wonen op de plaats die hem gelukkig maakt.

Vasthoudendheid. Niet opgeven. Als Michiel iets wil, dan gaat hij ervoor. Het gekke? Vaak lukt het hem dat ook nog. Niet omdat zijn originele plannen altijd slagen, maar omdat Michiel creatief is en makkelijk kan omdenken. Lukt het niet rechtsom. Dan probeert hij het gewoon linksom.

Dit zijn eigenschappen waar hij de laatste jaren vaak een beroep op moest doen. Als eigenaar van een telecomwinkel en mede-eigenaar van twee evenementenorganisaties hebben de coronamaatregelen het Michiel niet makkelijk gemaakt. Flexibiliteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn gelukkig karaktertrekken waarover Michiel beschikt. Hij besefte echter wel dat het helemaal niet mogelijk is om de toekomst te voorspellen. Toen hem werd gevraagd naar zijn speerpunten zei Michiel dan ook die niet te hebben. Hij zei het volgende:

‘’We zitten met zijn allen in het coronaschuitje en de bijkomende problemen die dat zich met zich brengt. De toekomst is nog nooit zo onzeker geweest. Het gaat deze verkiezingen om de juiste mensen kiezen. Ik hoop dat Deurne, en Vlierden in het bijzonder, genoeg vertrouwen in mij heeft om hen een stem te geven. Ik zal alles op alles zetten om nieuwe problemen te onderzoeken, te luisteren naar wat nodig is en zo te handelen.’’


Website door Buro TARGET