Menu
Vorige Volgende

Frank Veldhuizen (Liessel, 61 jaar)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - FRANK VELDHUIZEN

Als voorzitter van de prinsengarde en bestuurslid van de voetbalvereniging, is Frank in Liessel een vertrouwd gezicht. Deze levensgenieter beseft dat niets vanzelf komt, maar dat hard werken wordt beloond. Of zoals zijn oude schooljuffrouw ooit zei: ‘’Gewoon doorgaan. Je komt er wel.’’

Deze drive en doorzettingsvermogen hebben ertoe geleid dat Frank niet alleen succesvol is in zijn werk als consultant in het bedrijfsleven, maar ook in zijn privéleven. Door hard te werken en voor iedereen klaar te staan, heeft hij een mooie groep mensen om zich heen verzameld. Niet alleen het hart van zijn vrouw wist hij te veroveren, maar ook in het verenigingsleven spreekt men enkel met lof over Frank. Oké, met een kleine nuance. Soms kan het Frank allemaal namelijk wel eens te langzaam gaan en dan verliest hij zijn geduld, aldus zijn vrienden. Hij heeft echter een hart van goud, is eerlijk en recht door zee. Het moment dat zijn lontje iets korter is doordat hij wordt gedreven door zijn passie en bevlogenheid, zij hem daardoor vergeven.

Dat zijn ook direct de eigenschappen die Frank een goede volksvertegenwoordiger maken. Hij staat midden in de samenleving, durft dingen te vragen en zet zijn brede kennis graag in om een oplossing te bedenken. Zo maakt hij zich de komende jaren hard voor het zoeken naar oplossingen die de leefbaarheid in de kernen vergroten. Verenigingen spelen daarin een belangrijke rol volgens Frank, maar het is ook belangrijk dat mensen die willen blijven niet door woningnood gedwongen worden een kern te verlaten. Woningbouw in de kerkdorpen moet volgens Frank dan ook hoog op de agenda.

In zijn vrije tijd is Frank het liefst buiten. Je vindt hem dan werkend in de tuin of op zijn mountainbike. Ook geniet hij samen met zijn vrouw of twee kinderen graag van de natuur. Lekker wandelen rondom de Brink, een rondje door de bossen en of samen de Peel in. Als het aan Frank ligt blijft dat gebied ook open voor bezoekers en kunnen inwoners genieten ons prachtige Peellandschap.

Of om af te sluiten in de woorden van Frank:
‘’Eigenlijk heb ik maar één doel. Een zo goed mogelijke leefomgeving creëren voor alle inwoners van Deurne. Zowel in het centrum als in de kerkdorpen.’’


Website door Buro TARGET