Menu
Vorige Volgende

Helm Verhees (Liessel)

KANDIDATENLIJST DEURNENU - HELM VERHEES

Verder... met Helm Verhees

Voor de tweede keer mag ik lijsttrekker zijn voor DeurneNU. Hier ben ik trots op en ik heb er weer heel veel zin in. Wij zijn nog niet klaar en daarom wil ik me blijven inzetten voor Deurne.”

In de afgelopen jaren hebben we veel problemen aangepakt en kunnen oplossen. Daardoor staat Deurne er weer wat beter voor; de woningbouw is vlot getrokken, op het gebied van cultuur, sport en onderwijs kunnen we weer meer investeren en er worden plannen gemaakt voor een spoortunnel. Daarnaast worden er een aantal knelpunten in achterstallig onderhoud van de wegen opgepakt, worden plantsoenen en openbaar groen weer beter onderhouden en is de boel ook financieel weer (bijna)op orde. Behalve zaken die goed zijn gegaan zijn er ook zaken die nog niet opgelost zijn zoals bijvoorbeeld de vraag naar sportvoorzieningen, de invulling van de woningbouw Lage Kerk en meer mogelijkheden voor zelfbouwers.

We zijn er dus nog niet. Deze en nog andere dossiers moeten verder worden uitgewerkt en dat wil ik graag met de betrokkenen doen.

Over mijn privéleven valt te vertellen dat ik getrouwd ben met Annie en twee kinderen heb. Voordat ik wethouder was hebben wij een agrarische onderneming gehad (varkenshouderij) en ben ik kort werkzaam geweest bij een adviesbureau. Hobby’s heb ik ook genoeg; Muziek, wandelen, fietsen, koken en oude auto’s. Ik ben lid van fanfare St Willibrordus, uit Neerkant en muziekvereniging Wilona uit Helenaveen. Ik speel de bas en ik zeg altijd In de gemeente werkt het hetzelfde als in de fanfare; “Alleen speel je noten, samen maak je muziek”. Naast muziek ben ik ook nog lid van een kookclub en een biljartclub.

Een belangrijke stelregel voor mij is altijd “Ik wil niet weten hoe iets niet kan, maar hoe het wel kan.” Ik ben een positief ingesteld mens en elke mening doet er toe. Ik zou dus willen zeggen; doe mee en laat je stem horen op 21 maart zodat we de komende jaren weer verder kunnen met Deurne, met elkaar.
Website door Buro TARGET